Hráči Šitbořic získali na domácí půdě titul mistrů republiky v kategorii žáků.

Übersetzen / Translate / Přeložit

Šitbořická sokolovna hostila v sobotu 15. června finále mistrovství České Republiky v kolové žáků, tedy hráčů do 15 let.
Turnaje se mělo zúčastnit osm týmů. Jedna ze dvojic se však musela omluvit pro nemoc a tak se o medaile z domácího šampionátu utkalo jen sedm týmů. Celkem se turnaje zúčastnily čtyři moravské a tři české týmy.

Největšími favority turnaje byli hráči domácích Šitbořic. Oddílová jednička ve složení Vojtěch Nečas / Matěj Šabata potvrdila tuto roli. Šitbořičtí nezaváhali a v turnaji neztratili ani bod. Naopak během šesti utkání obdrželi pouze dvě branky. Zaslouženě si tak vybojovali titul mistrů republiky v této věkové kategorii.

Na druhém místě se po dobrém výkonu a s jediným prohraným utkáním umístil severočeský tým Lokomotivy Liberec ve složení Hynek Pomališ / Pavel Šidlof.

Umístění na stupních vítězů a tedy medailové umístění uzavřela dvojice Sokola Zlín ve složení Štěpán Buršík / Robert Hobža, kteří v turnaji ztratili šest bodů za dvě prohry.

Situace v pořadí „pod stupni vítězů“ již byla mnohem vyrovnanější. Čtvrtý a pátý tým získal stejný počet bodů a o pořadí tak muselo rozhodnout skóre. To měla lepší dvojice Spartaku Přerov , která tak brala čtvrté místo před pátým týmem Lokomotivy Liberec 2.

Na šestém místě pak se šesti body skončila domácí dvojka Šitbořic a startovní pole uzavíral tým Startu Plzeň na místě sedmém.

Autor příspěvku

Poslední články

Rozhovory

Aktuální výsledky

Übersetzen / Translate / Přeložit »