Ve druhém kole I. ligy opět suverénně zvítězil tým Nezamyslic a získal velký náskok na čele tabulky.

Übersetzen / Translate / Přeložit

Druhým soutěžním kolem ze tří pokračovala druhá nejvyšší soutěž mužů. I. ligu mužů hostily v neděli 1. října Šitbořice.
I na druhém kole dokázal s přehledem zvítězit tým SC Prima Nezamyslice ve složení Petr a Martin Přikrylovi , kteří na prvním kole zaváhali pouze v jednom utkání. Na druhém kole ale nedovolili soupeřům ukrojit ani bod a s plným počtem 18 bodů ze šesti utkání hájí suverénní první místo, které by jim zajistilo postup zpět do ŠKODA Extraligy.
Domácí Šitbořice nasadily do turnaje dva týmy, stejně tak startoval se dvěma týmy oddíl Sokola Zlín. Startovní pole doplnil ještě tým brněnského Favoritu a tým Spartaku Chrastava.

Druhé místo v turnaji obsadil tým Sokola Zlín 3 ( Radim Vavruša / Jan Krejčí ) a třetí místo pak získal Spartak Chrastava ( Michal a Daniel Fadrhonc ).
Za očekáváním zůstal mladý tým Sokola Šitbořice 1 ( Martin Drabálek / Štěpán Urbánek ) , kteří skončili na čtvrtém místě.

Před třetím soutěžním má jasnou pozici pouze vítěz obou kol z Nezamyslic. O druhé postupové místo do nejvyšší soutěže pro rok 2024 se popasují dva týmy Zlína spolu s jedničkou Šitbořic. Na posledních dvou sestupových pozicích jsou po dvou kolech týmy Favoritu Brno a druhý tým Sokola Šitbořice, oba se ztrátou 5 bodů na záchranu v soutěži.

Poslední kolo se uskuteční 11. listopadu v Nezamyslicích.

Průběžné pořadí I. ligy po dvou kolech

Autor příspěvku

Poslední články

Rozhovory

Aktuální výsledky

Übersetzen / Translate / Přeložit »