Zhodnocení Grand Prix Šitbořice

Übersetzen / Translate / Přeložit

Dlužíme vám výsledky z víkendového žákovského a elite turnaje a také malé zhodnocení pořádání této klíčové kolovácké akce.
Žákovského turnaje se zúčastnila hned dvě šitbořická družstva – Šitbořice 1 (Dominik Šabata/Šimon Urbánek) potvrdili roli favorita a v turnaji si došli bezkonkurenčním způsobem pro 1. místo bez ztráty bodu. Druhé šitbořické družstvo (Petr Novotný/Ondřej Valíček) skončilo na pátém místě.

Sobotní elite turnaj byl celkově dost vyrovnaný a především ve své druhé polovině nabídl množství vyrovnaných a napínavých zápasů. Domácímu týmu Topolář/Starý v prvních utkáních trochu ujel vlak a solidní výkon předvedli až v posledních utkáních proti německému Zscherbenu (2:4) a rakouskému Dornbirnu, který kluci porazili poměrem 6:3. Celkově si tak připsali 4 prohry a 1 výhru a umístili se na posledním 6. místě. Největší rozdíl oproti soupeřům byl rozhodně v přípravě po fyzické stránce, která byla v minulých letech na straně domácích lepší. Je na čem pracovat!
Nezdar domácích Šitbořic vyvážil úspěch „napůl“ domácího Brna. Družstvo s odchovancem Šitbořic Robertem Zvolánkem mladším se po 4 výhrách a 1 prohře umístilo na 1. místě a celý turnaj tak vyhrálo, což je obrovský úspěch!

Po organizační stránce se turnaj povedl skvěle. Jsme velmi rádi, že dokážeme každoročně připravovat turnaj takové úrovně, který má skvělé jméno i v zahraničí. To by ovšem nebylo možné bez skvělého týmu pořadatelů. Do příprav turnaje se každoročně zapojuje zhruba 40 lidí, každý se svým úkolem a po těch letech lze bez nadsázky říci, že je vše skvěle zvládnuté. Hlavní podíl na tom má bezesporu ředitel turnaje Robert Zvolánek starší. Děkujeme Roberte! V příštím roce bychom rádi úroveň turnaje opět posunuli o pár krůčků dál, protože jestli k tomu někdy byl prostor, je to právě nyní.

Chtěli bychom také poděkovat všem sponzorům, kteří přispěli jakýmkoliv způsobem. Bez vás by to nešlo, díky!
Děkujeme i vám, skvělým divákům, kteří o víkendu dorazili do šitbořické sokolovny. Tak zase za rok!

Autor příspěvku

Poslední články

Rozhovory

Aktuální výsledky

Übersetzen / Translate / Přeložit »