ELITE – II. liga – 2. kolo

Übersetzen / Translate / Přeložit

Vítěz kola - Favorit Brno 5
2020_06_13_ELITE-II.-Liga-2.kolo_Přerov_RESULTATE-7-Teams

Druhé kolo II. ligy pro Favorit Brno 5

Dne 13.6. se v sokolovně v Přerově odehrál první turnaj kolové mužů po tříměsíční pauze. Na programu bylo druhé kolo II. ligy, ve které se zatím stihlo uskutečnit jen jedno soutěžní kolo a to ihned na začátku roku.

II. liga má celkem 3 soutěžní kola, na jejichž konci se po sečtení bodů určí vždy 2 týmy postupující přímo do I. ligy a také 2 týmy, které přímo sestoupí do krajského přeboru pro další sezonu.

V roli favorita nastupoval do druhého kola mladý tým Sokola Zlín – Prštné, který měl po prvním kole na prvním místě tabulky dobrý náskok. Stejně tak s dobrou výchozí pozicí vstupoval do turnaje druhý mladý tým ze Šitbořic, kterému po prvním kole v tabulce patřilo druhé místo.

Ani jeden z těchto favoritů však ve druhém kvalifikačním kole nedokázal zvítězit. Vítězství si totiž připsal skvěle hrající tým Favoritu Brno 5 ve složení ( Marek Krejčí / Dalibor Rožnik ), který z 18ti možných bodů ztratil pouze 2 body za jednu remízu.
Šitbořice skončily stejně jako na prvním kole na druhé pozici a Sokol Zlín – Prštné tentokrát až na třetím místě.

Ani tento výsledek druhého kola ale neměnil v celkovém hodnocení pořadí na prvních dvou místech. Družstvo Zlína je stále s dobrým náskokem na první místě před druhými Šitbořicemi. Favorit Brno 5 se ale po skvělém výsledku posunul na třetí příčku a na druhé postupové místo už ztrácí pouze jediný bod.

Poslední kvalifikační kolo se uskuteční 17.10. v Brně.

Autor příspěvku

Poslední články

Rozhovory

Aktuální výsledky

Übersetzen / Translate / Přeložit »